HAR DU BRUG FOR EN GRUPPE AT FØLGES MED?

 

Kom og vær med til at skabe forandring i dit liv. Er du ml 50 og ældre - så læs lige her:

Savner du at stå mere ved din behov? Måske føler du at dit liv er gået i stå? Er du opmærksom på hvor dine grænser går? Kan du mærke i din krop hvad du lyst og ulyst til? Eller føles den nogle gange lidt tåget, tom, væk og svær at mærke? I gruppen arbejdes der med hver enkelt på, at blive bedre til at mærke sig selv, og hvad der er godt for dig. Herunder kan der også kigges på om du spiser mad som gør dig stærkere, og som er god for dig (det er individuelt - og jeg kender meget til forskellige former for kure/mad).

Du kommer til at se på uhensigtsmæssige mønstre, som kan forhindre dig i, at skabe de forandringer du ønsker.

Og sidst men ikke mindst – så er du her i en gruppe af mennesker, som følges ad – i hver jeres proces – men med hinanden som vidner, og det ved jeg af erfaring kan være rigtigt vigtigt, nærende og kærligt.

Som psykoterapeut, støder jeg på et øget behov for nærvær, empati og udvikling af kompetencer i.f.t. at mærke kroppen.

Ofte mangler vi at få set på de gamle traumer som vi har med os. Traumer som kan påvirke dit parforhold, venskab, forholdet til dine børn eller din familie. Traumer der sidder i din krop og kan styre rigtigt meget af den måde du lever dit liv på i dag.

Derfor starter jeg en udviklings-/netværksgruppe op i 2020 i alt 4 gange - med mulighed for at fortsætte gruppen.

Arbejdsformen vil være i et trygt kærligt, respektfuldt regi - kropsligt orienteret, med dialog og med gruppen som vidner samt ”kvitteringsgivere”. Jeg har en masse erfaring at bidrage med, og er vant til at arbejde i grupper samt med individuel terapi. Du vil komme til at lave kropsøvelser, så tag behageligt tøj på.

Hvem er jeg?:

Jeg hedder Helle Kofoed, er 61 år, og uddannet Kropsdynamisk Psykoterapeut hos Bodynamic International fra 1985 – 1989. Hvis du kigger ind på min side www.helle-kofoed.dk , så finder du et langt CV.

Praktisk info:

Aldersgruppe: fra 50 til 75 år

Gruppens størrelse min. 6 - max. 10 med opstart Tirsdag d 4. Febuar 2020 fra kl 10.00 til 13.30, og så mødes vi derefter: 11. Febuar + 25. Febuar + 10. Marts = i alt 4 gange fra 10.00 til 13.30.

Med mulighed for at gruppen kan fortsætte. 

Pris 1.800,- kr. i alt – der er ingen mulighed for at få refunderet beløbet, hvis man ikke kan komme på aftalte datoer.

Tidspunkt: 10.00 – 13.30

Inkluderet i prisen er The og kaffe samt lidt frugt og nødder…mad til pausen på 30 min. skal du selv medbringe

Adressen: Centret ved Søerne, Nørrebrogade 7, 2.sal tv, 2200 Kbh.N, der står ”Centret ved Søerne” på porttelefonen.

Sidste tilmeldingsfrist er 26.Januar 2020, og for at være endeligt tilmeldt skal du ringe til mig på 22621750 og derefter betales et depositum på 1000,-kr til Nordea Bank reg.nr 2135 kontonummer 278768 1614. Når du har indbetalt depositum, så send mig gerne en sms med navn og mobilnummer og hvornår du har betalt. Der refunderes intet depositum efter 26. Januar. De sidste 800,-kr betales 1.mødedag enten kontant eller på mobilepay. Gruppen lukkes når nr.10 har betalt.

 

Jeg glæder mig til at se dig  

De bedste hilsner og vel mødt

Helle Kofoed - mobil 22621750